Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Δηλώσεις μαθημάτων μετεγγραφέντων φοιτητών και των Α,Γ,Ε,Ζ εξαμήνων και ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ, που δεν είχαν υποβάλει δήλωση στις προηγούμενες προθεσμίες!

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Δευτέρα 13/12/2010-Δευτέρα 10/01/2011

Οι φοιτητές των εξαμήνων Α,Γ,Ε,Ζ και ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ υποχρεούνται να δηλώσουν μέσω web τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που οφείλουν, καθώς επίσης να επιλέξουν ένα από τα προτεινόμενα συγγράμματα για κάθε μάθημα. Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να πάρουν τα συγγράμματα των μαθημάτων που επιλέγουν, όταν τα δηλώσουν πρώτη φορά!

Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που δικαιούνται να δηλώσουν οι φοιτητές έχει ως εξής:
  • Α εξάμηνο - 7 χειμερινά
  • Γ εξάμηνο - 14 χειμερινά
  • Ε,Ζ εξάμηνα - 20 χειμερινά
  • ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ - 20 συνολικά χειμερινά ΚΑΙ εαρινά
Η δήλωση της κατεύθυνσης γίνεται με αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος από το Ε εώς και το Η εξάμηνο, σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών.

Οι φοιτητές μπορούν να μεταβάλουν τη δήλωσή τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παραληφθεί τα συγγράμματα που επέλεξαν. Με τη λήξη της προθεσμίας κλείνει αυτομάτως και το web και δε θα μπορεί να υποβληθεί άλλη δήλωση. Σημειώνεται ότι θα ισχύει η τελευταία δήλωση μαθημάτων που έχει υποβληθεί!

Εκ της Γραμματείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου