Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο αμερικανικός στρατός προκάλεσε το τσουνάμι στον Ινδικό ωκεανό;

c849f8734fcbf378fb91861b185f7aΑραβικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει πως οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ινδίας, ήταν αυτές που προκάλεσαν -σκόπιμα- τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό, το 2004, χρησιμοποιώντας παλμική ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.

Ένας άλλος τύπος βάσης, ο οποίος στηρίζει την αρχική θεωρία, έχει να κάνει με τα συμφέροντα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που υπάρχουν στην περιοχή.

Ενας άλλος, επίσης, λόγος, για τον οποίο είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία, είναι πως υπάρχει  έρευνα, που αναφέρει πως η χρήση παλμικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ήταν γνωστή, ήδη -σε στρατούς- από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

http://www.liako.gr/conspiracy/secret-projects/576-indian-ocean.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου