Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Περικοπές στη δωρεάν σίτιση φοιτητών ξεκίνησαν από τη Θράκη!


Τρία τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που βρίσκονται στην Κομοτηνή, τελούν υπό κατάληψη από φοιτητές, καθώς και η Πρυτανεία του Ιδρύματος.
Αιτία για τις κινητοποιήσεις των φοιτητών, είναι τα γεγονότα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, όταν ο Παναγιώτης Μανούρης, διευθύνοντας σύμβουλος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ) που έχει τη διαχείριση της σίτισης των φοιτητών στη λέσχη της πανεπιστημιούπολης, σε συνάντησή του με τους φοιτητές ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, κατ'εντολή του υπουργείου Παιδείας, η λέσχη της Πανεπιστημιούπολης θα εξυπηρετεί μόνο τους φοιτητές που διαμένουν στις εστίες της πανεπιστημιούπολης. 
Να σημειωθεί ότι η λέσχη θα εξυπηρετεί μόνο 700 μερίδες φαγητού, ενώ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο υπάρχουν πάνω από 9.000 φοιτητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου