Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εγγραφή στο Εργαστήριο Φ1 όσων οφείλουν έναν κύκλο ασκήσεων!

Όσοι φοιτητές παλαιότερων ετών οφείλουν έναν πλήρη κύκλο εργαστηριακών ασκήσεων στο Εργαστήριο Φ1, προσκαλούνται να το δηλώσουν στον ειδικό πίνακα έξω από το Γραφείο των Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Εργαστηρίου Φυσικής (Παρασκευαστήριο) από Δευτέρα 29-11-2010 ως το αργότερο την Πέμπτη 09-12-2010, καταθέτοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Αυτά είναι: ονοματεπώνυμο, Α.Μ., ακαδημαϊκό έτος αρχικής εκτέλεσης των ασκήσεων, ποιον κύκλο οφείλουν και το προτιμώμενο Τμήμα πραγματοποίησης του κύκλου αυτού.

Ο κύκλος που οφείλουν θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση σε ένα από τα παρακάτω Τμήματα, αναλόγως των κενών που θα παρουσιασθούν: Πέμπτη 09:00-11:30 ή 11:30-14:00 ή 14:00-16:30 ή 16:30-19:00.

Η τελική κατανομή των φοιτητών σε Τμήματα θα προκύψει όχι μόνο από τις προτιμήσεις αλλά και από τα κενά που θα υπάρξουν. Η έναρξη του κύκλου θα ανακοινωθεί προσεχώς και λείαν εγκαίρως.

Προσοχή: Κατά την έναρξη του δεύτερου κύκλου πρέπει να παραλάβετε το νέο φυλλάδιο και το cd με το διδακτικο υλικό για το Εργαστήριο Φ1!

Εκ του Εργαστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου