Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος Φυσικής σχετικά με την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών από τους φοιτητές του Τμήματος

Η Γ.Σ. του Τμήματος Φυσικής στη συνεδρίασή της από 01-11-2010 αποφάσισε τα εξής:
1. Η διπλωματική εργασία εκπονείται με ένα θέμα ανά φοιτητή συνεπώς δεν επιτρέπεται η από κοινού εκπόνηση διπλωματικής εργασίας με το ίδιο θέμα ανά δύο ή περισσότερους φοιτητές.
2. Αν ο φοιτητής επιλέξει να εκπονήσει τη διπλωματική εργασία του σε άλλο Τμήμα απαιτείται η έγκριση του Τομέα του οποίου έχει επιλέξει την κατεύθυνση και ο ορισμός ενός μέλους του Τομέα ως συνεπιβλέποντα. Ο συνεπιβλέπων θα πρέπει να συμφωνήσει στην εκτίμηση και τη βαθμολόγηση της διπλωματικής, καθώς επίσης να ενημερώνεται συχνά από τον επιβλέποντα του άλλου Τμήματος για την πορεία της.
3. Αν ο φοιτητής επιλέξει να εκπονήσει τη διπλωματική του εργασία σε άλλον Τομέα του Τμήματός μας από αυτόν που ανήκει η κατεύθυνση που έχει επιλέξει, απαιτείται μόνο η έγκριση του Τομέα του και όχι ο ορισμός συνεπιβλέποντα.
Εκ της Γραμματείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου