Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Δ.Νανόπουλος ξεφτιλίζει τους Αριστερούς καθηγητές και φοιτητές για την άρνησή τους στην αξιολόγηση!




Ο Δ.Νανόπουλος ξεφτιλίζει τους αριστερούς καθηγητές και φοιτητές για την άρνησή τους στην αξιολόγηση... Ο Δ.Νανόπουλος "παύθηκε" από εθνικός μας αντιπρόσωπος στο CERN από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ένα... e-mail! Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στα μέσα Δεκεμβρίου 2010, το Υπουργείο Παιδείας του ανακοίνωσε λές κι είναι κάποιος υπαλληλίσκος, ότι η Ελλάδα τον έπαψε από εκπρόσωπό της στο πείραμα του CERN της Ελβετίας, το οποίο ο ίδιος προετοίμασε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό!


Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Το Κουτί της Πανδώρας" του κομμουνιστή δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που μεταδόθηκε την νύχτα της Πέμπτης 30 Δεκέμβρη 2010 από την κρατική ΝΕΤ και ήταν αφιερωμένη στα Ελληνικά Πανεπιστήμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου