Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Διαμαντοπούλου προς προέδρους ΤΕΙ: "Περιμένω προτάσεις αλλά θα ψηφίσω αυτά που θέλω!"






















Την απόφαση της χθεσινής συνόδου των Προέδρων των ΤΕΙ, οι οποίοι αναγνωρίζουν μεν θετικές διατάξεις στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ωστόσο δεν το αποδέχονται, παρέδωσαν σήμερα εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων στην υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας επισήμανε τον “σπουδαίο” ρόλο των ΤΕΙ στην ανάπτυξη της χώρας, σημειώνοντας πως «γι΄αυτό και είναι σημαντικό να έχουν διακριτό, αναβαθμισμένο και συγκεκριμένο ρόλο» και ανέφερε πως στη συνάντηση συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν πιο συγκεκριμένα κείμενα, τα οποία θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στην τελική διαμόρφωση του κειμένου.

«Περιμένω την επόμενη εβδομάδα -τις επόμενες 10 ημέρες- προτάσεις. Θα ήθελα, όμως, να κάνω σαφές ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν τη Βουλή και το νομοσχέδιο που έχουμε συντάξει θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την αρχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς», τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου