Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Επείγουσα ανακοίνωση για τη διανομή συγγράμματος για το μάθημα "Μέθοδοι Διδασκαλίας Φυσικής"!

Η διανομή του βιβλίου "ΕκΠαιδευτική ΦΥΣΙΚΗ και ΕκΠαιδευτικές ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" στους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για το μάθημα του Γ’ Εξαμήνου "Μέθοδοι Διδασκαλίας Φυσικής" (Καθηγ. Γ. Θ. Καλκάνης) γίνεται αποκλειστικά στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε., Ναβαρίνου 13α, 4ος όρoφος, γραφείο 2, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 14:00-16:00
Τρίτη 13:00-16:00
Τετάρτη 12:00-14:00 17:00-18:00

Λόγω των περιορισμών του συστήματος ΕΥΔΟΞΟΣ, επισημαίνεται ότι η διανομή των βιβλίων θα γίνεται έως και την Τετάρτη 12 ΙΑΝ 2011. Η διανομή των βιβλίων γίνεται στους δικαιούμενους φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν πάρει το βιβλίο, με βάση την ηλεκτρονική δήλωσή τους για το βιβλίο, με συμπλήρωση του PIN στις έντυπες καταστάσεις και –απαραίτητα– την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Καθηγητής Γ. Θ. Καλκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου