Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ύλη Εξετάσεων στη Μηχανική 1

Επειδή υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την ύλη του μαθήματος, ανακοινώνουμε τα εξής:

Στην "Περιγραφή Μαθήματος" υπάρχει η ύλη του μαθήματος και στην "Ατζέντα" το τι καλύφθηκε στα μαθήματα. 
Για το Α μέρος του μαθήματος (διδασκαλία Ν. Βλαχάκη), εκτός από τις σημειώσεις από τις παραδόσεις και τις εργασίες (με τις λύσεις τους που έχουν ανακοινωθεί) μπορείτε να συμβουλευτείτε τα σχετικά μέρη των Κεφ. 2 - 6, 8 και 17-18 του βιβλίου  "Εισαγωγή στη Θεωρητική Μηχανική με 200 παραδείγματα και λυμένα προβλήματα". 
Το Β μέρος (διδασκαλία Κ. Τσίγκανου) περιλαμβάνεται στα Κεφ. 9 - 16 του βιβλίου "Εισαγωγή στη Θεωρητική Μηχανική με 200 παραδείγματα και λυμένα προβλήματα".
Τα  κεφάλαια αυτά περιέχουν όλη τη σχετική θεωρητική γνώση για να λυθούν σχετικά προβλήματα που θα τεθούν στις εξετάσεις. Στο μάθημα λύσαμε αναλυτικά αρκετά παραδείγματα και προβλήματα, ενώ περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο, όπου είναι λυμένα με λεπτομέρεια, ενώ υπάρχουν επίσης και άλυτα προβλήματα στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Επίσης στο μάθημα λύθηκαν και άλλα  προβλήματα, και στις εργασίες δόθηκαν επιπλέον προβλήματα.
Στα "Έγγραφα" μπορείτε να δείτε θέματα εξετάσεων των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου