Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αιτήσεις ορκομωσίας πτυχιούχων περιόδου Φεβρουαρίου 2011

Οι πτυχιούχοι εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2011, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ορκωμοσίας από τηνΔευτέρα 9/5/2011 έως και την Παρασκευή 20/5/2011, μόνο κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 11.00-14.00, στη Γραμματεία του Τμήματος.
Οι πτυχιούχοι που είχαν υποβάλει αίτηση ορκωμοσίας σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο και δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία, πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την Γραμματεία του Τμήματος (210-727.6977 κα Ε. Ζωγραφάκη), εφόσον επιθυμούν να ορκιστούν.
Επισημαίνεται ότι, «βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών», θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους, εφόσον ελεγχθούν οι αιτήσεις τους, τουλάχιστον μία (1) εβδομάδα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.


Από τη Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου