Ένας ιστότοπος για όλους εμάς τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Ε.Κ.Π.Α. γεμάτος νέα, ανακοινώσεις, άρθρα, ενημερώσεις για κάθε τι που αφορά το Φυσικό και τη Φυσική.Για όσους ξέρουμε να ονειρευόμαστε, νοιώθουμε το Φυσικό δεύτερο σπίτι μας και αναζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για εμάς και τους συμφοιτητές μας...εδώ ενημερωνόμαστε επί παντός επιστημονικού επιστητού και μοιραζόμαστε απόψεις!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Καλλικράτη" στην εκπαίδευση και κλείσιμο τμημάτων εν μία νυκτί εφαρμόζει η κυβέρνηση!


ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του Υπουργείου Παιδείας, έδωσε ένα ακόμη χτύπημα στην εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.

Έθεσε εκτός μηχανογραφικού δελτίου για τα ΤΕΙ το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και το τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας που λειτουργούν στο Ηράκλειο.

Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση του μνημονίου άρχισε να εφαρμόζει τον «Καλλικράτη» και στην ανώτατη εκπαίδευση, σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας. Η απόφαση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως απαράδεκτη, καθώς πριν ληφθεί, δεν υπήρξε καμία ενέργεια για την αποφυγή της, ούτε καμία προσπάθεια για την βελτίωση των τμημάτων και των αντικειμένων τους, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων υπήρχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου